VÅRA RUM

Vi erbjuder tre olika rumstyper på vårt hotell i Uppsala. Standardrum, ekonomi rum och lägenheter. Alla rum är funktionellt inredda för att ge en varm atmosfär och god en natts sömn. Här finns det sköna sängar, tv, trådlöst internet och skrivbord.  Alla rum är rökfria, allergianpassade samt brandskyddade.

Varmt välkommen till vårt Hotell i Uppsala!

  • STANDARDRUM

    Våra standardrum är funktionellt inredda för att ge en varm atmosfär och god natts sömn. Här finns det sköna sängar, tv, trådlöst internet och skrivbord. Rummen är rökfria, allergianpassade samt brandskyddade.
  • EKONOMIRUM

    Våra ekonomirum med gemensam dusch/WC på vårt hotell i Uppsala får två plats. Välj mellan ett rum med en Grand Lite säng (140 cm) eller två enkelsängar. Enkelsängarna går att dra isär om så önskas. Rummen är funktionella och inredda för att ge en varm atmosfär. Här finns en eller två sköna sängar, tv, trådlöst internet och skrivbord. Rummen är rökfria, allergianpassade samt brandskyddade.

  • LÄGENHETER

    För dig som behöver boende under en längre tid erbjuder vårt hotell i Uppsala två toppmoderna lägenheter. I lägenheten för två personer finns sängar, matbord, skrivbord, fåtölj & tv. Det finns också ett trinettkök för enklare matlagning samt dusch & toalett.

RECEPTION


Måndag - Fredag              05:30-23:00
Lördag                                07:00-23:00
Söndag                               07:00-23:00

BOKA BOENDE

FRÅN 19 feb 2020
TILL 20 feb 2020
SE LEDIGA DATUM »
Hotell i Uppsala på Instagram        Hotell i Uppsala  på Facebook
+46 (0)18-10 88 70      info
o
@
o
hotellfyrislund.se
     Hotell Fyrislund i Uppsala      Fyrislundsgatan 81      754 50 Uppsala